Frame stylingfoto product Productfoto4 productfoto5

Productfotografie

Natuurlijk wil je mooie productfoto’s op je site. Ze zijn immers het visitekaartje van je producten. Duidelijk beeld zonder storende achtergronden, grijzige waas of lelijke schaduwen, want die leiden alleen maar af. Daarnaast worden deze foto’s ook altijd gevraagd door de bladen, waar jij natuurlijk graag in wilt komen te staan.

Ik heb ervaring met het maken van productfoto’s en de nabewerking er van.  Bepakt met een camera, statief, extra lenzen, lampen en een witte achtergrond kom ik bij jou thuis. In een paar uur tijd kan ik heel wat mooie foto’s schieten en binnen een paar dagen tijd heb jij een map vol met mooie, multi-inzetbare foto’s die jouw verkopen een boost zullen geven.

Van huis uit ben ik vormgever en stylist, waardoor ik meer feeling heb met fashion, interieur en lifestyle dan een standaard fotograaf die alleen de plaatjes schiet. Daarnaast ben ik een echte photoshopcrack: beelden vrijstaand maken, omkleuren, Invisible man (kraag montage bij mode fotografie): een koud kunstje!

Productfoto’s

Frame persbericht Jewelry2  Productfotografie Frame persbericht sjaals
Productfotografie7  Productfotografie6 Productfotografie2

Styling & Fotografie

Frame stylingfoto styling vaas Frame stylingfoto green Fashion photo2

Neem contact op met mij voor meer info, afhankelijk van jouw wensen en budget stel ik een offerte samen. Ook voor kleine webshops met een beperkt budget zijn er genoeg mogelijkheden: Ik ben van mening dat het leveren van professionele productfoto’s niet de hoofdprijs hoeft te kosten.

Home logo